Hamarosan M2M

Kedves Közösség

Csak nem fény derül a titokra? Bemutatkozunk nektek, mi vagyunk a Laniatus! 8 év után ismét itt vagyunk, és friss emberként, az elkötelezettségünk, hogy elhozzuk a legmegfelelőbb MMORPG játékot, amelyet 2019 óta fejlesztünk, időt verejtéket nem sajnálva. Utunk során, erőt ti adtatok nekünk, a rengeteg pozítív dolog előrevisz mindenkit az életben, és a szerverre is kihatással van. 

Jelenleg 2023. január 28. van, és bejelenthetjük, hogy a játékunk hatalmas fejlődésen ment keresztül, rengeteg minden változott, újult, de megőrizve a régi hagyományokat, és a régi élményt növelve párhuzamosan. Nálunk mindenki jól fogja magát érezni, és megtalálja a helyét.
Szeretsz csatázni? Itt a helyed. Szereted a kihívásokat, fejlődést, új barátokat akarsz? Itt a helyed.
4 év kemény kitartó munkáját fogod észlelni, amely hatalmas erők árán valósult meg.

Ennek hatására, a játékot elérhetővé tesszük a Steam játék áruházban, amely könnyű hozzáférést biztosít majd a játékhoz, így pedig több emberhez is eljuthat a hírhedt játékunk, és ez által még könnyebbé válik a játszma.

    • A játék hamarosan újra elérhető lesz 27 különböző nyelven,  továbbfejlesztett grafikus rendszerekkel és szinte hibátlan architektúrával, amely megközelítőleg 27 különböző kultúrával lesz barát.

Visszaköszöntenek a régebbi csapattagok is, többek között a Fry, Mano, Rheia és még sok más is a régi játékcsapatból, akik szintén veletek tartanak utatok során, és segítségetekre szolgálni, hogy teljesítsék a Zorandor utatokat. Aravonuria ! E mellett az előző  játékverzióhoz rendkívül nagy gonddal és odafigyeléssel készült új játékunk elindítása még folyamatban van.

Készen állsz, velünk folytatni az előttünk áló utat , és közösen meghódítani a nagy birodalmakat?

Ha igen, akkor kattints az alábbi gombra, majd tedd hozzá a kivánságlistára, ha elérhető lesz, könnyen fogsz itt is értesülni róla.

    • Ha felveszed a játékot kivánságlistádra , nagyban szállít a projektünk támogatásához, illetve itt észlelheti, mikor válik elérhetővé.

    • Ha teheted közöld és oszd meg minnél több emberrel a játékot, így többen élvezhetjük a közösséget adta lehetőségeket.

    • Hamarosan kiadunk egy nagyszerű bejelentést, így támogatjuk a “kiadás előtti” folyamatban korlátozott számú bejegyzéssel a korai hozzáférés előtt. Természetesen továbbra is biztosítunk számotokra új játékmeneti videókat és filmeket.

    • Ne felejtsd el követni az ” M2M Hivatalos Közösség ” oldalt a Steam áruházban. Ide is kifognak kerülni a legfrissebb információk

Valóban leírhatatlan és egyedi érzés, hogy ma újra átélhetem ezt az érzést, újra megízlelhetem ezt az izgalmat.
Ahogy ígértük, ígéretünket betartjuk, és továbbra is ezt fogjuk tenni.

További információkért csatlakozzon hivatalos közösségünkhöz! 

Üdvözlettel..
Laniatus, LLC és a Magic To Master

Leave a Reply

Ready to start your journey?

If there is nothing in a chest, the chest doesn’t mean anything